Harm Jan Doornbos – Eigenaar Improsa
Logo Improsa

“Marjolein Inklaar is een jonge improvisatie-actrice die goed kan acteren en trainingsacteren. Een gedreven ondernemer die wordt gekenmerkt door haar nauwkeurigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en groot enthousiasme. Als entertainer is ze flexibel, energiek en met haar scherpe oneliners weet ze menigeen te verbazen. Door haar open en nieuwsgierige houding weet Marjolein als trainingsacteur snel in te tunen op de leervraag van de cursist en middels haar overtuigende spel zet ze situaties trefzeker neer. Daarbij is Marjolein een trainingsactrice die goed weet te manoeuvreren in de driehoek trainer, acteur en cursist. Een prima ondersteuning in elke training waar met simulaties gewerkt wordt. Marjolein is een ondernemer volop in ontwikkeling, een ontwikkeling die wat mij betreft door velen gevolgd zou moeten worden.”

 

Riemer de Jong – Eigenaar theatergroep Oja!

“Marjolein Inklaar is een hele fijne en veelzijdige acteur. Ik kan alle kanten met haar op, vooral door haar improvisatietalent. Bij zowel serieus trainingsacteerwerk als improvisatievoorstellingen waar vooral gelachen moet worden kan ik haar inzetten. Marjolein kenmerkt zich met haar rustige, krachtige en open houding, zowel op als naast podium. Voor mij, van nature een stuiteraar, een anker om op te steunen!”

 

Sander Veen – Eigenaar TroefLogo Troef

“Ik werk altijd graag samen met Marjolein voor improvisatietrainingen en -voorstellingen. Marjolein werkt gestructureerd en denkt altijd aan de kleinste details. Erg fijn, zodat de klant altijd zekerheid van uitkomst heeft. Marjolein is een hele open, goedlachse en weloverwogen trainster/actrice waarbij iedereen zich snel op zijn/haar gemak voelt.”

 

Marianne Tiel – Vluchtelingenwerk Noord Nederland vluchtelingenwerk logo

Na een middag trainingsacteren bij een vrijwilligersbijeenkomst: “Doordat Marjolein Inklaar zoveel verstand heeft van communicatie heeft zij het gesprek op een hoger level gekregen. Hierdoor is het uitwisselen van ervaringen meer geweest dan alleen maar een gesprekje. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord.”